Herinner jezelf

Herinner jezelf

Op ontdekking in het onderbewuste

De sessies

Gnostische sessies zijn transformerend

Loslaten en inzichten verwerven

We dragen allemaal een last mee die in het verleden is ontstaan. Dit beïnvloedt ons dagelijks leven. Deze last is in ons lichaam opgeslagen in de vorm van energie. In de sessies komen we deze energie tegen die je ontwikkeling tot nu toe heeft belemmerd. Wanneer je je hiervan bewust wordt, is dat het juiste moment om het inzicht te verwerven wanneer en hoe deze energie is ontstaan.

De energie halen we weg. Je bent dan weer een stap dichter bij jezelf. Samen bewandelen we de weg, het tempo bepaal je zelf. Die wijsheid zit in je, je bent zoveel wijzer dan je denkt!

In dit blog krijg je een inkijkje in de sessies :

Nieuw project

Je kamt iedere morgen en avond je haar...hoe vaak reinig je eigenlijk je hart?

- Chinees gezegde -

Aarden als wortels van een boom

Gnostische sessies zijn transformerend

We beginnen de sessies met aarden. Vervolgens maak je contact met je energetische veld. Dit staat in verbinding met het collectieve bewustzijnsveld, waar je inzichten vindt op je vragen en problemen.

Tijdens de sessie ben je helder en bewust. Ik begeleid je, maar je houdt zelf de regie. Je Hoger Zelf wijst de weg.

De informatie komt tot jou op de manier die bij jou past: via beelden, gevoelens en innerlijk “weten”. Je ziet en ervaart alleen datgene dat op dat moment passend en relevant is.

Gnostische sessies zijn transformerend en geven diepgaande inzichten in jezelf, je familie, voorgaande levens en je zielsbestemming. Door de blokkade op energetisch niveau los te laten, kom je in contact met oude pijn. Als je deze nog niet eerder doorleefd hebt, is het mogelijk dat de sessies een verwerkingsproces op gang brengen.

Op ontdekking in je onderbewuste

Ik help je graag


Wil je je ziel bevrijden door te ontdekken wat zich in je onderbewuste bevindt? Ik help je hierbij door me af te stemmen op jouw energetisch veld: ik “zie” en “voel” wat jij ervaart. We doen het samen.

Op het moment is de wachttijd ruim 2 maanden.  

De sessies

Een sessie duurt gemiddeld 3 uur. Het tarief is €180,-.
Een sessie is intens, het is een ‘energetische operatie’. Het is raadzaam om de rest van de dag rustig aan te doen, zodat je fysiek en energetisch in balans komt. Waarschijnlijk ervaar je de dagen erna een diepe vermoeidheid. Daarna voel je je lichter en meer bij jezelf.

Na de sessie hebben we mailcontact om te bespreken hoe het gaat en heb je de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Enkele weken later stuur ik een follow-up mail.

Naast de reguliere sessies zijn ook online sessies mogelijk. De resultaten zijn hetzelfde als na een sessie in de praktijk. Net als in een gewone sessie maak ik contact met je energetisch veld, zodat ik met je “mee” kan kijken en voelen. De energie haal je zelf uit je systeem, ook dat is vergelijkbaar met een reguliere sessie.
Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek van 15 minuten om het contact via een scherm te ervaren. Dit is kosteloos.

Oriënterend gesprek

Overweeg je een sessie maar wil je liever eerst een gesprek? Dan plannen we een oriënterend gesprek.
We gaan in op jouw situatie en hoe een sessie jou hierin kan helpen. Als het goed voelt, gaan we samen aarden en contact maken met het universum.

Zo ervaar je op welke manier het universum jou informatie geeft.
Het gesprek duurt 1 uur. De kosten zijn €50,-.

Ik begeleid jou en werk samen met het universum

Begeleiding in je proces

Na de sessie zijn er diverse mogelijkheden tot verdere begeleiding in de vorm van sessies, gesprekken of via mail. Hierbij reik ik je ontbrekende puzzelstukjes aan, geef je inzicht in patronen of verbanden en deel kennis vanuit mijn eigen ervaring. Precies wat er op dat moment nodig is. Ook hierin werk ik samen met het universum.
Gesprekken zijn in de praktijk, telefonisch of online. Het tarief is €60,- per uur. Een antwoord per mail is €25,-.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Vul het formulier in, of via:
Telefoon: +31 6 528 66 739
E-mail: gnosispraktijksusanne@gmail.com

    - Lao Tse -

    De grootste openbaring is de stilte.

    Naast de sessies is het raadzaam om af en toe in je dagelijks leven stil te staan. Niks te plannen en je gedachten de vrije loop laten. Hierdoor er ontstaat er ruimte voor je innerlijke stem, je intuïtie. Zo vallen de sessies en het dagelijks leven samen.

    Scroll to Top