Herinner jezelf

Herinner jezelf

Ondertussen in mijn dagelijks levenā€¦geniet ik van mijn neefjes en nichtjes šŸ˜

Tussen al het ontwikkelen en groeien door, zouden we bijna vergeten hoe belangrijk het is om plezier te hebben. Om te genieten van het leven en elkaar. De bloedmaan met zijn transformerende energieƫn en de leeuwenpoort met zijn activaties houden de gemoederen flink bezig. In ieder geval mijn gemoederen ;).

Eigenlijk was het dan ook wel heel fijn om op de avond van de leeuwenpoort een bruiloft te hebben. Het was een top avond, temeer omdat ik hem vierde met mijn Antilliaanse schoonfamilie.
Ik ben een rijk mens met een lieve en warme schoonmoeder, lieve zwagers en schoonzussen en prachtige neefjes en nichtjes in alle kleuren en maten. De jongste is 11 en de oudste is 25. Allemaal even lief, bijzonder en vooral: zichzelf.

Eigenlijk was het dan ook wel heel fijn om op de avond van de leeuwenpoort een bruiloft te hebben. Het was een top avond, temeer omdat ik hem vierde met mijn Antilliaanse schoonfamilie.
Ik ben een rijk mens met een lieve en warme schoonmoeder, lieve zwagers en schoonzussen en prachtige neefjes en nichtjes in alle kleuren en maten. De jongste is 11 en de oudste is 25. Allemaal even lief, bijzonder en vooral: zichzelf.

We hebben die avond heerlijk gedanst met z’n allen, de uitbundigheid en dance moves van de kinderen waren aanstekelijk. Heerlijk om mijn neefjes te zien breakdancen en mijn jongste nichtje met haar elastieken beentjes vrolijk te zien rondspringen. En om te zien dat mijn dochters zo veel plezier hadden met hun neefjes en nichtjes.

De volgende ochtend tijdens een meditatie voelde ik mijn hart warm worden bij de herinneringen aan de avond ervoor. En was ik mij ervan bewust dat de kamer zich vulde met allerlei hogere energieƫn (zoals gidsen en engelen) die dit kwamen aanschouwen.
Ik merk dat ze het ‘boven” heel belangrijk vinden dat ik geniet en de lichtheid van het leven ervaar. Het leven op aarde is zo compleet anders dan het leven in hogere dimensies. We hebben hier te maken met een grote dichtheid, veel vertraging en oud karma wat nog in ons verborgen zit. Dit maakt het leven hier soms zwaar en onze groei tot een pittig proces. Daarom is het des te belangrijker om ons bewust te zijn van bijzondere momenten en hiervan te genieten.

Ik voelde de noodzaak om dit te delen, omdat het niet altijd vanzelfsprekend is om te genieten van de fijne momenten. Door oude pijn en problemen van alledag kan het moeilijk zijn om oog te hebben voor hetgeen zich voor doet.
Wees je bewust van de mooie momenten en de liefde van de mensen om je heen. Neem af en toe de tijd om hierbij stil te staan en je zegeningen te tellen. Oprechte dankbaarheid is een versneller en verhoogt je vibratie. Des te eerder zullen je wensen uit komen en doelen behaald worden. Het gaat niet alleen om het einddoel. De weg ernaartoe en hoe je deze beleeft is zeker zo belangrijk

***

Augustus 2018
Scroll to Top