gallery/praktijkruimte1
gallery/waerlelies_10

Buiten sessie

Praktijkruimte

gallery/boomwortels

Aarden als de wortels van een boom

Opruimen en inzichten verwerven

 

We dragen allemaal een last mee die in het verleden is ontstaan. Dit beïnvloedt ons dagelijks leven. Deze last is in ons lichaam opgeslagen in de vorm van energie.

In de sessies komen we deze energie tegen die je ontwikkeling tot nu toe heeft belemmerd. Wanneer je je hiervan bewust wordt, is dat het juiste moment om het inzicht te verwerven wanneer en hoe deze energie is ontstaan. De energie halen we weg. Je bent dan weer een stap dichter bij jezelf. Samen bewandelen we de weg, het tempo bepaal je zelf. Die wijsheid zit in je, je bent zoveel wijzer dan je denkt!

In dit blog krijg je een inkijkje in de sessies : "Je onderbewuste: een schat waarvan je niet weet dat het in je leeft." 
 

Je kamt iedere morgen en avond je haar...
hoe vaak reinig je eigenlijk je hart?

- Chinees gezegde -

Leven vanuit je hart
 

Door het opruimen van oude pijn, ontstaat er ruimte voor je gevoel en intuïtie. Je herkent gevoelens beter en maakt keuzes die goed zijn voor jou. Je durft steeds meer op je gevoel te vertrouwen.  
De inzichten die je verkrijgt, zijn onvergetelijk en bieden handvatten in de rest van je leven.
Je zult gaan ervaren dat je er niet alleen voor staat, er is altijd hulp vanuit het universum.

Naast de sessies is het raadzaam om af en toe in je dagelijks leven stil te staan. Niks te plannen en je gedachten de vrije loop laten. Hierdoor er ontstaat er ruimte voor je innerlijke stem, je intuïtie.  Zo vallen de sessies en het dagelijks leven samen.


De grootste openbaring is de stilte.
- Lao Tse -

 

 

 

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis of op een mooie plek bij de Maas en duren 1,5 tot 2 uur. 

Daarnaast doe ik wekelijks sessies online: via Face-time, Skype en evt Whatsapp video. Desgewenst hebben we vooraf een kennismakingsgesprek van 15 minuten om het contact via een scherm te ervaren. Dit is kostenloos.  

 

De eerste sessie duurt 2-2,5 uur en heeft een standaard tarief van 120,-. Vervolgsessie zijn 60,- per uur. 

Gnostische sessies zijn transformerend

 

We beginnen de sessies met aarden. Vervolgens maak je contact met je energetische veld. Dit staat in verbinding met het collectieve bewustzijnsveld, waar je inzichten vindt op je vragen en problemen.

Tijdens de sessie ben je helder en bewust. Ik begeleid je, maar je houdt zelf de regie. Je Hoger Zelf wijst de weg. 

De informatie komt tot jou op de manier die bij jou past: via beelden, gevoelens en innerlijk "weten". Je ziet en ervaart alleen datgene dat op dat moment passend en relevant is. De sessies zijn afgestemd op jou.

Gnostische sessies zijn transformerend en geven diepgaande inzichten in jezelf, je familie, voorgaande levens en je zielsbestemming.

Oriënterend gesprek

Overweeg je een sessie maar wil je liever eerst een gesprek? Dan plannen we een oriënterend gesprek. Hierin krijg je meer inzicht in je blokkades en leg ik uit hoe gnostische sessies jou hierin kunnen helpen. Ook krijg je handvatten hoe je zelf stappen kunt maken in je groeiproces.

Het gesprek duurt 1 uur. De kosten zijn €45,-

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie?

Ik ben te bereiken via:

Het contactformulier

Telefoon: +31 6 528 66 739   Email: gnosispraktijksusanne@gmail.com

De sessies