Online groepssessie “Loslaten” 

 

Het loslaten van je verdriet is spannend. Het idee om het te voelen en toe te laten, creëert een angst van een diepe put of een kolkende oceaan waarin je kopje onder gaat. Uit ervaring weet ik dat dit allerminst zo is. Toelaten is loslaten, daarna voel je je lichter. Zie het als een luchtballon die zandzakken loslaat om te kunnen stijgen. 

Door dit als groep te doen, word jij als individu ondersteund.

In deze online groepssessies begeleid ik jou stap voor stap in het energetisch contact maken met je verdriet. 

Mijn energetisch veld werkt als een versterker en zal jou helpen om je verdriet aan de oppervlakte te brengen. Je verkrijgt informatie via beelden, woorden en gevoelens. Ik begeleid je in het communiceren met je Hoger Zelf over het ontstaan van het verdriet. Zodat je daarna met mijn hulp je verdriet energetisch uit je systeem haalt en je emoties los durft te laten. 

De groepssessie

Zoom biedt jou de mogelijkheid om je scherm uit te zetten wanneer we starten met het daadwerkelijke loslaten. Zo kun je je emoties de vrije loop laten.

Naar verwachting zal voor de meesten helder worden wat zich in hun systeem bevindt en wat de oorsprong is. Mocht dit maar gedeeltelijk helder zijn, dan mag je erop vertrouwen dat het groepsproces jou ook helpt. 

Na de sessie ben je vrij om je ervaring te delen als je daar de behoefte toe voelt. 

Omdat we ons met elkaar verbinden, word je gesteund door de energie van de groep. Daarnaast verbinden we ons met de energetische krachten van het universum, zodat je je gedragen voelt. Dit geeft jou het vertrouwen om je over te geven aan wat er aan de oppervlakte komt. 

Nazorg: na de sessie neem ik met ieder persoonlijk contact op via de mail. Hierin bespreken we je proces, deel ik mijn inzichten en tips. Na 2 weken hebben we nogmaals contact. 

Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek of een individuele vervolgsessie, dan is dat ook mogelijk. Meer info vind je op de sessies pagina.

De groepssessies vinden plaats op iedere tweede donderdag van de maand. De eerstvolgende sessie is op 14 april van 19:30-21:30. 

Het tarief van de Zoom groepssessie is €95. 

Aanmelden en vragen kan via mail: gnosispraktijksusanne@gmail.com.

Voor wie is dit geschikt?

- Je voelt of ‘weet’ dat je een verdriet, een pijn met je mee draagt. Mogelijk ben je je ervan bewust met welke situatie of gebeurtenis dit verband houdt. Als je dit niet weet, is dit geen probleem. Dan wordt dit waarschijnlijk duidelijk in de sessie. 

- Denk aan: niet gezien en gehoord zijn als kind, onverwerkte rouw, een relatiebreuk of een ander verlies. 

- Je voelt dat je het verdriet dat aan de oppervlakte komt, kunt dragen. 

- Deze sessies zijn ook geschikt voor mensen die al eerder een gnostische sessie hebben gedaan en voelen dat er nog meer losgelaten mag worden.

Mocht je verdriet verband houden met een ingrijpend trauma, dan adviseer ik een individuele sessie. 

Marianne

 

"De reden van mijn verdriet heeft tijdens de sessie voor een groot deel ruimte gemaakt voor andere stukken.

Ik vind dat positief want  als zich nu verdriet aandient kan ik mij er ook met minder moeite aan over geven en het mag er ook zijn. Ik ben er zeker nog niet maar ik houd de tranen niet meer tegen".

 

 

Jaap

 

“ Het was een mooie ervaring. Ik heb me naar 4 mensen energetisch uitgesproken,ik voelde direct na de sessie opluchting. In de dagen daarna kwam alleen maar het woord ‘vrede’ naar boven. Steeds weer. Energetisch heb ik er vrede mee denk ik. Zo voelt het, los van alles. Beter gaat niet”.