Heidi

 

Heidi liet in haar sessie energetisch haar ongeboren tweelingzusje los. 

“Eigenlijk gaat het heel erg goed met mij. :-) Het was een heel intense ervaring, maar ik moet zeggen dat er echt een heel groot verdriet/zwaarte van mij afgevallen is. Ik voel me veel beter en ik beleef meer het ‘nu’. (Ik voelde vroeger een diepe rusteloosheid en een diep verdriet, en het lijkt dat dit is verdwenen.) Ik vind het moeilijk om er woorden op te plakken, ik kan alleen maar zeggen dat ik duidelijk een verandering voel. Deze is er gewoon, zonder er moeite ervoor te doen. 

Fysiek voelt het alsof ik ‘in mijn lichaam’ ben gezakt. De blokkade langs mijn rechterkant is weg. 

Soms overvalt me een verdriet, maar het is geen hartzeer. Het is het verdriet van een gemis. Maar geen hartverscheurend gemis, want ik weet dat we elkaar terug gaan vinden. Ik had vrijdag door gekregen dat het afscheid niet definitief was, omdat we uit dezelfde kern komen en we elkaar gaan terugvinden. Na een paar tranen verdwijnt het weer vanzelf”.

 

***

Carin W.

 

Voor de sessie met Susanne voelde ik me eenzaam zolang ik me kan herinneren, niet begrepen, heb ik me klein gehouden en heb ik voor iedereen gezorgd doordat ik me enorm verantwoordelijk voelde. 

 

Na mijn sessie met Susanne voel ik me weer verbonden doordat er contact gemaakt is met mijn energetische familie. Mijn zielenfamilie bevindt zich op een planeet in een ander universum. Door het herstelde contact voel ik enorm veel liefde voor hen, voor de mensheid, voor alle wezens en voor de dieren en de natuur. 

Het geloof in meZelf is hersteld en in plaats van de wereld te willen redden vind ik het belangrijker om mijn eigen licht te laten stralen. 

Het voelt of ik opgestaan ben en in het licht ben gaan staan. Spelend in plaats van zorgelijk de dag door. 

Mijn licht kan eindelijk schijnen. 

Dankjewel Susanne

 

***
 

Nicole


De afspraak die ik had staan met Susanne ging niet door vanwege corona. Ze bood me een online sessie aan. Daar had ik geen ervaring mee.
Ik ben iemand die graag contact heeft, iemand wil zien, voelen, ervaren. Dacht ik ...
Ondertussen deed ik een andere online ervaring op en heb daarna Susanne meteen gebeld voor een afspraak! Het werkt!
Het was mijn eerste sessie bij haar en online. Ik had geen idee wat en hoe er ging gebeuren ook al had Susanne het mij al een paar keer verteld.
Ik heb me laten meenemen door haar en me overgegeven aan het proces dat volgde.
Het was heel bijzonder om op deze manier in contact te komen met de andere wereld. Heel duidelijk voelde ik de energieën van en zag ik de zielen.
Het terugkomen in de fysieke wereld was wel even wennen.
Het resultaat van deze sessie is diepgaand; het gaat echt tot op zielenniveau.
Net zoals je onkruid met wortel en al eruit trekt om er voor te zorgen dat het onkruid niet meer terug komt, zo kun je op deze manier je probleem tot in de wortel eruit halen.
Het is (misschien) prijzig maar wel doeltreffend!

 

***

Roselinde

 

Een skype-sessie werd het, want door de beperkingen ivm Corona konden we niet bij elkaar komen. Nu weet ik uit ervaring dat sessies op afstand heel goed kunnen werken, maar het was toch een beetje spannend. En dan vooral of mijn gezinsleden aan mijn verzoek zouden voldoen, en mij even een tijdje met rust zouden laten. Maar dat ging allemaal goed, en ik kan zeggen dat ik heel enthousiast ben over de sessie.

Het voelde helemaal niet of er een fysieke afstand was tussen Susanne en mij. Het was ook fijn dat we een paar dagen eerder al even via skype kennis hadden gemaakt.

De sessie zelf was heel bijzonder. Susanne wist een zodanige energie neer te zetten dat ik duidelijk beelden zag van vorige levens en van mij onbekende zielsdelen. Het ene beeld volgde na de andere. De beelden waren leidend voor de richting die de sessie op ging. Soms enorm grappig hoe het universum je probeert iets duidelijk te maken.

Zo was er aan het begin van de sessie een speedboot die voor mijn ogen scheurend een bocht maakte, met een meisje erin dat daar duidelijk veel plezier in had. Het bleek een deel van mij, daadkrachtig, pittig en vol vertrouwen. Dit deel had opgesloten gezeten in een donker stukje van mijn borstkas. Ik voelde het enorm trekken, alsof mijn hartchakra naar binnen werd getrokken. Via allerlei beelden kwamen we bij vorige levens die hiermee verbonden waren.

Aan het einde van de sessie gingen we nog even terug naar de speedboot. Wat bleek..ik zag deze boot nu vanuit een ander perspectief. Ik zat erin!

Ook na de sessie had ik een aantal bijzondere ervaringen en het was fijn dat ik die ook met Susanne kon delen. De eerste drie dagen gebeurde er niets, maar daarna werd ik via een kaart herinnerd aan een beeld van een boom die ik had gezien tijdens de sessie. Dit beeld inspireerde mij om een verhaaltje over deze boom te schrijven en dit te delen met de persoon voor wie die boom stond. Dit heeft een hoop in gang gezet bij die ander, en ook weer bij mezelf. Dank je wel Susanne, voor je fijne energie en begeleiding!

 

***

Kathleen

 

Mijn ervaring met de sessies via Skype zijn me beter bevallen dan ik in eerste instantie dacht. Ik was vooral heel “hongerig” naar zelfgenezing, dat ik het internet afzocht naar specialisten. Totdat ik een stukje las over het werk dat Susanne doet en mijn nieuwsgierigheid prikkelde.. echter was ik niet van plan zo ver te reizen.

Om die reden ervoor gekozen een Skype sessie te plannen, niet wetende of het zou lukken. Tijdens de eerste sessie is het altijd even kennismaken, aanvoelen en overgeven aan de ander. Ik moet zeggen dat dit (vanwege de warmte van Susanne) aardig lukte en al gauw kwamen de eerste tranen.

Want op dat moment waan je je echt even tussen “hemel en aarde”. Je voelt dingen alsof je het op dat moment mee maakt, en herinnert je dingen waar je ego soms aan lijkt te twijfelen. Want is dit echt, of “bedenk” ik dit.

Tot nu toe heb ik een stuk of 5 sessie gehad en het voelt steeds duidelijker wat ik los moet laten. Een Skype sessie kan alleen goed lukken als je jezelf ook daadwerkelijk overgeeft en enkel en alleen voelt!

 

***

Mieke

 

Ik kwam bij Susanne omdat ik vastliep in mijn werk. Het voelde enorm zwaar en was constant bezig met een innerlijke strijd om mijn werk als leidinggevende uit te kunnen voeren.

In de sessie voelde ik door middel van een warm gevoel bij mijn linker schouder de energie van mijn moeder.

Haar energie had ik als jong meisje al overgenomen. Mijn moeder was altijd heel erg bezig met veel moeten en veel werken.

Hierop lag de nadruk  in ons gezin en er was geen ruimte voor gevoelens.

Dit had ik onbewust overgenomen en had te maken met het thema onderdrukking uit vorige generaties.

In de sessie wordt de strijd om me staande te houden in het leven, om te vechten erkend.

Wat als de strijd wordt opgegeven? Hieronder zit een angst om de controle los te laten maar ook een kracht.

Daar waar ik de kracht voelde, ben ik verbonden met het universum.

Hoe meer ik de controle kan loslaten, hoe beter het universum kan helpen.

Ik voel dit ook duidelijk in de sessie, voel ontspanning, minder angst en meer kracht.

De energie van het moeten en de controle wordt op de plek waar het wordt gevoeld, door mijn moeder en mij teruggegeven aan het universum.

Ik weet dat mijn moeder het harde werken uit liefde heeft gedaan en vraag het universum om haar liefde, kracht en licht te sturen en ik vraag het ook voor mij zelf.

Het resultaat van de sessie is dat ik veel meer kan loslaten en contact kan maken met het licht in mijzelf.

Gelijk na de sessie merkte ik dat het zware gevoel weg was en kon ik mijn werk met veel meer lichtheid, kracht en liefde uitvoeren.

 

***

Janneke

Ik voel me alsof ik 10 kilo aan lichaamsgewicht heb achtergelaten! Mijn lijf voelt helderder, opgewekter en dus veel en veel lichter. Het is voor mij een heel rare gewaarwording om te voelen alsof er een hele dikke en de zware deken is opgetild.
Het allerbelangrijkste inzicht dat ik tijdens de sessie heb ervaren, is over mensen door wie ik me afgewezen voelde. Het is niet persé zo dat mensen mij niet mogen waardoor ze onaardig tegen me doen. Het zegt meer over hun zelf en hun eigen worsteling met de dingen in het leven. Dat was echt een rode draad in mijn leven: onaardige mensen tegenkomen, en dus een heel belangrijk thema voor mij.

De sessie heeft me echt geholpen om tot een ander oogpunt en gevoel te komen. Ik leg niet meer meteen alle schuld bij mezelf omdat er iets mis zou zijn met mij. Als er een negatieve sfeer hangt, betrek ik die niet meer op mezelf. Echt geweldig als je je hele leven de schuld bij jezelf zoekt wanneer er een negatieve sfeer hangt! Echt, de antwoorden die ik kreeg tijdens de sessie waren heel belangrijk voor mij.
Ik kan mijn eigen licht beter voelen, daar ben ik ook heel erg blij mee. Ik heb ook al verschillende signalen gekregen dat het tijd is voor nieuwe dingen en dat ik met de vernieuwde energie de moed mag oppakken om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Iets wat al jaren op mijn lijstje staat maar waar ik geen moed voor had. Nu voel ik dat ik de moed wel heb en ik ga er dus voor!

Bedankt Susanne dat je me hebt begeleid tijdens deze sessie. Ik heb het als prettig ervaren.

 

***

Heleen

 

De Sessies bij Susanne,

Hebben mij gebracht………

Een ervaring die diepgaand doorwerkt.
Wat mij zeer heeft geraakt in deze sessies die ik heb mogen beleven bij Susanne ,is de mooie, subtiele begeleiding die zij geeft.

Via het lichaam benadert Susanne een pijn/blokkade punt dat op dat moment “actueel” is (van nu en van veeeeeel eerder terug). In beide sessies werd niet wat ik “dacht” wat aan de orde was aangeraakt , nee ik kwam in hele andere diepere lagen terecht!
Mijn lichaam gaf/geeft mij steeds de antwoorden en inzichten die blijkbaar opgeslagen liggen in mij.
Precies dat werd aangeraakt wat op dat moment mocht worden aangeraakt en geheeld!!!

Susanne was daar om mij door de tijden en processen die zich aandienden heen te geleiden.
Zoals gezegd liefdevol en subtiel.

Zij leert mij mijn antwoorden te vinden!
Dat is wat ik ook zo mooi aan deze sessies vind!
Mij wordt niet verteld hoe iets in elkaar zit etc, nee mij word getoond hoe ik door te vragen (aan het AL) en te voelen in mijn lichaam zelf bij mijn innerlijk “weten” kom.
Uiteindelijk zit alles in mij, en door helder te voelen en te vragen kan ik mijzelf ook helen, alles op de juiste tijd.

Heel fijn Susanne te weten, en dankbaar voor haar waardevolle begeleiding.

DANK

 

***

Rick


Regelmatig lees ik artikelen op de “nieuwetijdskind” site. Zo kwam ik door een artikel van Susanne op haar site “de gnostische weg” terecht. Meteen voelde ik dat ik een gnosis sessie gewoon moest doen. Het was een heftige, bijzondere maar O zo mooie ervaring.
Ik zat lekker in mijn vel, voelde me goed en happy. Er was dus bij mij geen oude rommel of oud zeer of negatieve energie op te ruimen. Hierdoor kwam ik vrijwel direct in verbinding met het universum. Ik heb me zo goed mogelijk open gesteld en veel van mijn vragen zijn beantwoord. Nu weet ik dat ik een beschermengel heb en dat mijn missie is om mensen en kinderen te helpen en te helen. Mijn zielspad/zielsplanning is duidelijker geworden.
Ik voel grote dankbaarheid voor het universum en voor Susanne.
Een prachtige ervaring en een openbaring.

 

***

Nancy

 

Via een artikel uit het "Nieuwetijdskind Magazine" kwam ik bij de Gnosis praktijk van Susanne terecht. Ik zat op dat moment thuis met een burn-out en wist niet goed hoe het nu verder moest. Ik had al wel wat ervaring met meditatie en bewustwording, dus ik voelde aan dat ik mezelf moest helpen en het artikel van Susanne kwam op het juiste moment (toeval bestaat niet, zeggen ze;-)). Het artikel ging over kinderen die de ouderrol overnemen van een psychisch zieke ouder. Dat was wat ik ook had gedaan toen mijn moeder psychisch ziek was. Steeds zorgen voor anderen en mezelf op de tweede plaats zetten was heel herkenbaar.
Tijdens mijn eerste sessie werd ik warm onthaald door Susanne. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar Susanne stelde me gerust en we gingen stap voor stap. Nadat mijn lichaam tot rust kwam begon ik mijn lichaam aan te voelen en kwamen er blokkades te voorschijn in mijn onderbewuste. Ik 'zag' zelfs blokkades uit mijn kindertijd, waarvan ik wist dat ze hadden plaatsgevonden, maar nooit gedacht dat dit naar boven zou komen. Samen hebben we de blokkades afgegeven aan het universum. Het gaf me een bevrijdend gevoel waarbij alle emoties losgelaten konden worden.

De dagen na de sessie voelde ik me heel erg moe. Het was net of mijn lichaam zich even moest aanpassen. Een week later begon ik me stilaan terug meer mezelf te voelen, wie ik was, wat ik leuk vond. Ik zag zelfs hoe ik mijn verdere leven wilde indelen en wat ik graag zou doen in de toekomst.
Tijdens de tweede sessie voelde ik dat er een krachtige energie door me stroomde. Ik had het gevoel dat ik mezelf had opengezet voor de stroom van het leven. Ik benoemde alle zaken die me gelukkig maken en die ik mezelf zag doen in de toekomst: een nieuwe weg inslaan wat betreft mijn job, weer meer met mensen werken als verpleegkundige en mensen helpen rust te vinden door middel van het geven van meditatiesessies.

Het gekke is dat slechts enkele weken na deze sessie, alles waar ik van droomde en uitgesproken had ook daadwerkelijk op mijn pad kwam zonder dat ik zelf op zoek ben gegaan. Een buurvrouw die als thuisverpleegkundige werkt kwam me vragen om samen te werken. Een vriendin die life coach is wou samen met me wat workshops geven waarbij ik de meditatie-oefeningen zou gaan uitleggen. Ik had het vorige kunnen loslaten en doordat ik in de "flow" zat kreeg ik dit op mijn pad.
Ik ben zo dankbaar dat ik de weg naar "de Gnosis praktijk" van Susanne heb gevonden. Ik voel me nu een gelukkige vrouw! BEDANKT SUSANNE!!! X***

Hanna

 

Ik wilde graag een sessie meemaken op energetisch gebied, na een kleine zoektocht kwam ik bij Susanne terecht. Het voelde direct goed en zonder te weten wie Susanne verder was maakte ik een afspraak. Via een vriendin had ik al één en ander gehoord over een energetische behandeling. Toch kon ik er mij nog niet precies een voorstelling van maken, ik ging er met een open en nieuwsgierige blik in.

Susanne stelde mij na het 'aarden' meerdere vragen, hierbij voelde ik sterk een ja of nee in mijzelf. Ik vond dit best apart en checkte dit bij mijzelf en weer voelde ik sterk die ja of nee. Verder zag ik helder twee mensen voor mij, samen met Susanne werd het verhaal duidelijk achter deze mensen.

Ik vond het heel fijn om deze sessie mee te maken, er is mij nu meer duidelijk over een familiesituatie en ik heb het beter kunnen accepteren. Verder wil ik beter naar mijn intuïtie luisteren en mijn onderbuikgevoelens de ruimte geven.

 

 

***

Francis

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Susanne gekomen, mijn angstklachten die ik al heel lang heb waren weer toegenomen en ik wilde er graag iets aan doen. Na eerst een lang telefonisch gesprek gevoerd te hebben met Susanne dacht ik, ik ga het maar eens proberen want baat het niet dan schaadt het niet. Hoewel ik de eerste keer niet echt begreep wat er gebeurde voelde ik wel dat er een en ander veranderde: na die eerste sessie voelde ik mij ontzettend moe maar ook kalm, zonder angsten. Heel fijn omdat ik een verre reis zou gaan maken waar ik erg tegenop zag.
Nu, maanden later, kan ik vooral zeggen dat ik meer en meer ben gaan voelen en ook beter verbanden zie tussen hoe ik mij voel en de dingen die gebeuren of gebeurd zijn. Wat mij vooral goed doet zijn de gesprekken met Susanne, wanneer ik ergens mee zit kan ik haar altijd bellen of mailen, zij neemt de tijd om echt te luisteren en geeft goede adviezen.Het is fijn om te merken dat je zelf ook aan de slag kunt thuis om naar de oorzaak van klachten te kijken. Het zet je klachten in een ander licht, je klachten hebben een verhaal te vertellen en als je op deze manier leert kijken naar je klachten dan kan dat je heel veel opleveren vind ik.

 

***

Diana

Een paar jaar geleden liep ik op persoonlijk vlak helemaal vast. Ik, jonge moeder van twee kinderen, zelfstandig ondernemer, getrouwd, had het allemaal goed voor elkaar. Mijn man zat voor werk aan de andere kant van de wereld voor een super baan, ik had mijn succesvolle eigen onderneming en zorgde zelf voor mijn twee kinderen. Voor de buitenwereld had ik een geweldig leven. Maar de werkelijkheid lag iets anders. Het werd steeds zwaarder om de kinderen alleen te verzorgen en ook nog mijn zaak met alles wat daar kwam kijken draaiende te houden. Mijn familie, vrienden en het huishouden hadden ook mijn aandacht nodig, net als mijn echtgenoot die om de zoveel weken thuis kwam. Ik wilde het zooooo graag goed doen en bleef de omgeving van energie voorzien. Dat deed ik al mijn hele leven. Behalve aan mezelf. Ik gaf alles weg en kreeg er niks voor terug aan energie. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en uiteindelijk werd ik zelfs gediagnostiseerd met een chronische ziekte. Endometriose.

In die tijd ongeveer kwam ik in aanraking met gnosis. Ik was op zoek naar iets wat me de rest van m'n leven zou helpen. Therapie bij de psycholoog tot aan mediums toe, ik had alles al geprobeerd maar niks hielp om hetgeen wat wezenlijk fout zat in mezelf aan te pakken. Ik wist bijvoorbeeld wel dat ik vaker nee moest gaan zeggen, en er werd gezegd dat ik nee moest gaan zeggen, maar niemand gaf aan hoe.
Hoe krijg je de kracht om voor jezelf op te komen terwijl je helemaal leeg bent? Jezelf structureel hebt uitgeput? Ik wist op een gegeven moment dat mijn omgeving echt niet zou veranderen omdat ik erdoor heen zat. IKZELF moest veranderen. In het leven blijven er problemen voordoen en je omgeving is je als het goed is dierbaar en wil je niet kwijt. Ik in ieder geval niet, wilde mijn man niet kwijt, ook al heb ik soms gedacht dat scheiden een goede oplossing was, je kinderen wil je niet tekortdoen en ook je familie en vrienden wil je niet kwijt.
Via Susanne kwam ik op een gegeven moment in aanraking met gnosis. En in het begin vond ik het maar een beetje vreemde ondefinieerbare toestand om eerlijk te zijn. Maar ik vertrouwde(en nu nog steeds) blind op Susanne. Dus ik besloot het te proberen!
En wat was/is het fijn! Het heeft me zoveel gebracht!!! Het is gewoon iets wat je moet ervaren door het te doen.
Ik heb sinds ik begonnen ben met gnosis een beter huwelijk, ik zorg nu goed voor mezelf en kom ook op voor mezelf en geef dat nu ook aan mijn kinderen mee. Ik luister naar wat mijn behoeftes zijn en durf dat nu ook te uiten. Ben een vrijer en leuker mens geworden. Ik heb moeilijk lopende vriendschappen en banden met familieleden af kunnen sluiten en daar zijn weer mooie dingen voor terug gekomen. Iedereen vind me zo veranderd in positieve vorm dat mijn omgeving als het ware is mee veranderd. Ik heb veel meer innerlijke kracht en straal dat ook uit. Ik geniet veel meer van het leven en kan het ook nu van dag tot dag bekijken. Inmiddels heb ik al een poos geen eigen onderneming meer, maar ben ik na een periode van rust met leuke nieuwe dingen bezig. In mijn leven gebeuren nu nog steeds vervelende dingen. Mijn endometriose is nog niet genezen en er doen zich natuurlijk voortdurend nieuwe problemen voor. Maar ik laat me er niet meer door uit het veld slaan. Ik vertrouw op mijn eigen kracht en als ik weer voel dat er van alles begint vast te zitten, bel ik Susanne!
Ik hoop voor iedereen die twijfelt of gnosis iets zou kunnen zijn, met mijn eigen verhaal wat kracht te geven en de telefoon te pakken en gewoon te bellen. Ervaar wat het is. Past het niet bij je, hoef je er niet mee door te gaan. Ik kan vanuit mijn hart in ieder geval iedereen aanraden om het gewoon te doen. Kom in je eigen kracht. Susanne zal je fantastisch begeleiden, maar uiteindelijk doe je het allemaal zelf! Omdat je het kan!

Diana Flores
 


***