Sabrina

Ik wil graag mijn ervaring delen over de gnosis bij Susanne.
Ik ben er blanco ingestapt, wist niet goed wat ik ervan moest verwachten.
Bij de intake voelde ik me op mijn gemak, ik kon haar daardoor een goed beeld geven waar ik mee worstelde.
Het blijft lastig je persoonlijke verhaal te vertellen en jezelf ineens bloot geven.
Ik had meteen een klik met haar, daardoor kon ik haar vertrouwen .
Dat vind ik erg belangrijk. Ze gaf mij goede handgrepen waardoor ik er weer paar weken tegen aan kon.
Luisteren naar mijn gevoel, pffff ! Dat kostte veel tijd . Nu, een half jaar verder, kan ik stukken beter mijn grenzen aangeven. Aan mijn omgeving en vooral voor mezelf .

Het fijne is, dat ik haar altijd kon bellen. Zat ik even vast ...regelde ze op korte termijn weer een sessie.
Het rare is dat je onbewust met zoveel dingen zit wat gaat opstapelen, wat je zelfs vergeet . Ook je oude wonden moet je bespreken en aanpakken.

Het is pittig , maar zeker de moeite waard !! Je nieuwe ik gaat door in alles: werk, gezin, vriendschappen, maar ook voeding en sport.
Ha ha, op de een of andere manier krijg je weer energie.

Susanne bedankt !! Groetjes Sabrina
 


***

 

Francis

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Susanne gekomen, mijn angstklachten die ik al heel lang heb waren weer toegenomen en ik wilde er graag iets aan doen. Na eerst een lang telefonisch gesprek gevoerd te hebben met Susanne dacht ik, ik ga het maar eens proberen want baat het niet dan schaadt het niet. Hoewel ik de eerste keer niet echt begreep wat er gebeurde voelde ik wel dat er een en ander veranderde: na die eerste sessie voelde ik mij ontzettend moe maar ook kalm, zonder angsten. Heel fijn omdat ik een verre reis zou gaan maken waar ik erg tegenop zag.
Nu, maanden later, kan ik vooral zeggen dat ik meer en meer ben gaan voelen en ook beter verbanden zie tussen hoe ik mij voel en de dingen die gebeuren of gebeurd zijn. Wat mij vooral goed doet zijn de gesprekken met Susanne, wanneer ik ergens mee zit kan ik haar altijd bellen of mailen, zij neemt de tijd om echt te luisteren en geeft goede adviezen.Het is fijn om te merken dat je zelf ook aan de slag kunt thuis om naar de oorzaak van klachten te kijken. Het zet je klachten in een ander licht, je klachten hebben een verhaal te vertellen en als je op deze manier leert kijken naar je klachten dan kan dat je heel veel opleveren vind ik.

 

***

 

Anoniem

“Na een zoektocht van vele jaren in mijn complexe wereld met vele problemen, twijfels, tegenslagen,
ben ik de mensen dankbaar die me hulp geboden hebben, allen vanuit hun eigen overtuigingen.
Langzaam en moeizaam ontdekte ik stukjes van mezelf, zette ik kleine stappen verder. Maar het ene probleem bleef het andere opvolgen. Het was hard werken.
Echte verandering kwam er toen Susanne me een andere weg voorstelde. Ik leerde dat je niet altijd moet bezig zijn met te overleven in de storm. Ik liet de problemen voor wat ze waren en ging op zoek naar een innerlijke helderheid en kracht die al die jaren geen ruimte gekregen hadden.
In de ontdekking van de gnosis ben ik steeds meer gaan genieten van een innerlijk rust en vertrouwen die net onder de wilde golven en stromingen van mijn zee aanwezig is. Ik heb geleerd niet op te gaan in problemen en hun gevolgen, maar steeds weer een plek op te zoeken in mezelf waar het stil is en waar kracht voor het grijpen ligt. Ik geloof nu dat ieder van ons die in zich heeft en wens ieder de hulp van de gnosis toe zoals ik die heb mogen ervaren.
In de ontdekking van de gnosis, met hulp van een warme gids, ben ik een stuk gelukkiger geworden.”
 


***

 

Diana

Een paar jaar geleden liep ik op persoonlijk vlak helemaal vast. Ik, jonge moeder van twee kinderen, zelfstandig ondernemer, getrouwd, had het allemaal goed voor elkaar. Mijn man zat voor werk aan de andere kant van de wereld voor een super baan, ik had mijn succesvolle eigen onderneming en zorgde zelf voor mijn twee kinderen. Voor de buitenwereld had ik een geweldig leven. Maar de werkelijkheid lag iets anders. Het werd steeds zwaarder om de kinderen alleen te verzorgen en ook nog mijn zaak met alles wat daar kwam kijken draaiende te houden. Mijn familie, vrienden en het huishouden hadden ook mijn aandacht nodig, net als mijn echtgenoot die om de zoveel weken thuis kwam. Ik wilde het zooooo graag goed doen en bleef de omgeving van energie voorzien. Dat deed ik al mijn hele leven. Behalve aan mezelf. Ik gaf alles weg en kreeg er niks voor terug aan energie. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en uiteindelijk werd ik zelfs gediagnostiseerd met een chronische ziekte. Endometriose.

In die tijd ongeveer kwam ik in aanraking met gnosis. Ik was op zoek naar iets wat me de rest van m'n leven zou helpen. Therapie bij de psycholoog tot aan mediums toe, ik had alles al geprobeerd maar niks hielp om hetgeen wat wezenlijk fout zat in mezelf aan te pakken. Ik wist bijvoorbeeld wel dat ik vaker nee moest gaan zeggen, en er werd gezegd dat ik nee moest gaan zeggen, maar niemand gaf aan hoe.
Hoe krijg je de kracht om voor jezelf op te komen terwijl je helemaal leeg bent? Jezelf structureel hebt uitgeput? Ik wist op een gegeven moment dat mijn omgeving echt niet zou veranderen omdat ik erdoor heen zat. IKZELF moest veranderen. In het leven blijven er problemen voordoen en je omgeving is je als het goed is dierbaar en wil je niet kwijt. Ik in ieder geval niet, wilde mijn man niet kwijt, ook al heb ik soms gedacht dat scheiden een goede oplossing was, je kinderen wil je niet tekortdoen en ook je familie en vrienden wil je niet kwijt.
Via Susanne kwam ik op een gegeven moment in aanraking met gnosis. En in het begin vond ik het maar een beetje vreemde ondefinieerbare toestand om eerlijk te zijn. Maar ik vertrouwde(en nu nog steeds) blind op Susanne. Dus ik besloot het te proberen!
En wat was/is het fijn! Het heeft me zoveel gebracht!!! Het is gewoon iets wat je moet ervaren door het te doen.
Ik heb sinds ik begonnen ben met gnosis een beter huwelijk, ik zorg nu goed voor mezelf en kom ook op voor mezelf en geef dat nu ook aan mijn kinderen mee. Ik luister naar wat mijn behoeftes zijn en durf dat nu ook te uiten. Ben een vrijer en leuker mens geworden. Ik heb moeilijk lopende vriendschappen en banden met familieleden af kunnen sluiten en daar zijn weer mooie dingen voor terug gekomen. Iedereen vind me zo veranderd in positieve vorm dat mijn omgeving als het ware is mee veranderd. Ik heb veel meer innerlijke kracht en straal dat ook uit. Ik geniet veel meer van het leven en kan het ook nu van dag tot dag bekijken. Inmiddels heb ik al een poos geen eigen onderneming meer, maar ben ik na een periode van rust met leuke nieuwe dingen bezig. In mijn leven gebeuren nu nog steeds vervelende dingen. Mijn endometriose is nog niet genezen en er doen zich natuurlijk voortdurend nieuwe problemen voor. Maar ik laat me er niet meer door uit het veld slaan. Ik vertrouw op mijn eigen kracht en als ik weer voel dat er van alles begint vast te zitten, bel ik Susanne!
Ik hoop voor iedereen die twijfelt of gnosis iets zou kunnen zijn, met mijn eigen verhaal wat kracht te geven en de telefoon te pakken en gewoon te bellen. Ervaar wat het is. Past het niet bij je, hoef je er niet mee door te gaan. Ik kan vanuit mijn hart in ieder geval iedereen aanraden om het gewoon te doen. Kom in je eigen kracht. Susanne zal je fantastisch begeleiden, maar uiteindelijk doe je het allemaal zelf! Omdat je het kan!

Diana Flores
 


***

 

Hanna

 

Ik wilde graag een sessie meemaken op energetisch gebied, na een kleine zoektocht kwam ik bij Susanne terecht. Het voelde direct goed en zonder te weten wie Susanne verder was maakte ik een afspraak. Via een vriendin had ik al één en ander gehoord over een energetische behandeling. Toch kon ik er mij nog niet precies een voorstelling van maken, ik ging er met een open en nieuwsgierige blik in.

Susanne stelde mij na het 'aarden' meerdere vragen, hierbij voelde ik sterk een ja of nee in mijzelf. Ik vond dit best apart en checkte dit bij mijzelf en weer voelde ik sterk die ja of nee. Verder zag ik helder twee mensen voor mij, samen met Susanne werd het verhaal duidelijk achter deze mensen.

Ik vond het heel fijn om deze sessie mee te maken, er is mij nu meer duidelijk over een familiesituatie en ik heb het beter kunnen accepteren. Verder wil ik beter naar mijn intuïtie luisteren en mijn onderbuikgevoelens de ruimte geven.

 

 

***